Imaginile produselor au rol de prezentare.
Ingrediente: Ciuperci albe de cultură întregi (Agaricus bisporus), apa, sare , corector de aciditate - acid citric , antioxidant - acid ascorbic . Produs obținut prin sterilizare.
Păstrare și depozitare : A se păstra si depozita in încăperi curate , uscate si răcoroase, ferite de razele soarelui si de îngheț , la temperaturi cuprinse intre 5-20°C. Cu o umiditate relativă sub 80%. După deschidere se păstrează la frigider la o temperatură cuprinsă între 0°C și +4°C și se consumă în maxim 48 de ore.
Valori Nutriționale Medii Pentru 100g Produs Scurs: Valoare energetica: 82kj / 20kcal; Lipide (grăsimi): 0.5g ; din care acizi grași saturați: <0.1g ; glucide: 0.5g ; din care zaharuri: <0.1g ; proteine: 2.3g ; sare: 1g ; fibre: 2g .
Ciupercile albe, intregi se pot folosi la garnituri, in mancaruri gatite, la pizza, in supe de ciuperci, in clatite sau alte specialitati.
Mod Pastrare: Ambiental
Bucati pe bax: 12
Impachetare: borcan
Ambalaj secundar: Borcan
Greutate (kg): 0.48
Volum (cm3): 619